Denny Roz
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(2)
Forma i typ
Czasopisma
(1)
Książki
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia 89 (Grochowska 202)
(1)
Czytelnia Naukowa Sala (Meissnera 5)
(1)
Autor
Sekuła Aleksandra
(2469)
Kozioł Paweł
(2013)
Kotwica Wojciech
(782)
Christie Agatha (1890-1976)
(718)
Kowalska Dorota
(664)
Denny Roz
(-)
Fabianowska Małgorzata
(612)
Shakespeare William (1564-1616)
(581)
Mickiewicz Adam (1798-1855)
(527)
Sienkiewicz Henryk (1846-1916)
(524)
Kochanowski Jan
(469)
Kraszewski Józef Ignacy (1812-1887)
(460)
Roberts Nora (1950- )
(456)
Drewnowski Jacek (1974- )
(434)
Chmielewska Joanna (1932-2013)
(361)
Chotomska Wanda (1929-2017)
(352)
Zarawska Patrycja
(334)
Popławska Anna
(323)
Mazan Maciejka
(320)
Krzyżanowski Julian
(309)
Otwinowska Barbara
(309)
Pratchett Terry (1948-2015)
(309)
Prus Bolesław (1847-1912)
(308)
Szulc Andrzej
(295)
Naczyńska Zuzanna
(292)
Konopnicka Maria (1842-1910)
(286)
ŻEROMSKI STEFAN
(286)
Dickens Charles (1812-1870)
(285)
Zarawska Patrycja (1970- )
(282)
Kiss Jacek
(269)
Siemianowski Roch (1950- )
(266)
Trzeciak Weronika
(262)
Konopnicka Maria
(260)
Drewnowski Jacek
(258)
King Stephen (1947- )
(252)
Żeleński Tadeusz
(252)
Hesko-Kołodzińska Małgorzata
(248)
Lem Stanisław (1921-2006)
(244)
Polkowski Andrzej
(242)
Zimnicka Iwona (1963- )
(239)
Boy-Żeleński Tadeusz
(238)
Żeleński Tadeusz (1874-1941)
(235)
Leśmian Bolesław
(233)
Słowacki Juliusz (1809-1849)
(233)
Spirydowicz Ewa
(232)
Lindgren Astrid (1907-2002)
(230)
Hopkins Andy (1952- )
(229)
Krasicki Ignacy
(229)
Precigs Katarzyna
(229)
Mortka Marcin (1976- )
(227)
Potter Jocelyn (1955- )
(227)
Masterton Graham (1946- )
(225)
Fredro Aleksander (1793-1876)
(224)
Steel Danielle (1948- )
(208)
Brzechwa Jan (1900-1966)
(206)
Jasieński Ksawery
(205)
Kędzierski Sławomir
(205)
Bieroń Tomasz
(204)
Makuszyński Kornel (1884-1953)
(204)
Goliński Zbigniew
(201)
Cieślik Donata
(198)
Dug Katarzyna
(198)
Ochab Janusz
(198)
Cholewa Piotr W. (1955- )
(197)
Szeżyńska-Maćkowiak Krystyna
(197)
Baczyński Krzysztof Kamil
(194)
Kelly Alison
(194)
Siewior-Kuś Alina
(194)
Fabisińska Liliana (1971- )
(193)
Braiter Paulina (1968- )
(191)
Cussler Clive (1931-2020)
(189)
Cholewa Piotr W
(187)
Doyle Arthur Conan (1859-1930)
(187)
Braiter Paulina
(185)
Domańska Joanna (1970- )
(183)
MONTGOMERY LUCY MAUD
(183)
DISNEY WALT
(182)
Mosiewicz Maria
(182)
Możdżyńska Aldona
(182)
Dobrzańska-Gadowska Anna
(181)
Evans Virginia
(181)
Kasdepke Grzegorz (1972- )
(181)
Bassett Jennifer
(180)
Szypuła Wojciech
(180)
Kijowska Elżbieta (1950- )
(179)
Astley Neville
(177)
Nienacki Zbigniew (1929-1994)
(177)
Supeł Barbara
(174)
Nakoniecznik Arkadiusz
(172)
Jansson Tove (1914-2001)
(171)
Kozak Jolanta
(171)
Rzehak Wojciech
(171)
Wilusz Tomasz
(171)
DĄBROWSKA MARIA
(169)
Żeromski Stefan (1864-1925)
(169)
Skibniewska Maria
(168)
zbiorowa praca
(168)
Coben Harlan (1962- )
(166)
Kabat Jan
(166)
Kroszczyński Stanisław
(164)
GOSCINNY RENE
(163)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Kulinaria
(1)
Przyrządzanie potraw
(1)
Sztuka kulinarna
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Tyt. oryg. : The World Encyclopedia of Cheese.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. Podr. 641.5 (1 egz.)
Czasopismo
W koszyku
W książce "Szef kuchni na każdą porę roku" uhonorowany wieloma nagrodami Gordon Ramsay prezentuje bogaty zestaw współczesnych przepisów na potrawy lekkie i zdrowe, wykorzystujące najświeższe składniki. Kolejne rozdziały książki zawierają przepisy, w których zastosowano składniki charakterystyczne dla danej pory roku. Dzięki temu smak potraw w najlepszy sposób oddaje specyfikę danego okresu. Mimo różnorodności, przepisy zawierają wspólny element: zaskakująco łatwo można przygotować według nich potrawy, a jednocześnie prezentują się one naprawdę wyszukanie. ponad 100 zaskakująco prostych przepisów do zastosowania w każdym domu współczesne, lekkie dania zgodne z dzisiejszymi trendami smakowymi innowacyjne pomysły i porady jednego z najbardziej niezwykłych brytyjskich szefów kuchni wspaniałe ilustracje. Doskonałe połączenie eksperckiej wiedzy kulinarnej i nowatorskich pomysłów!
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej