511841
Book
In basket
Kuchnia wegańska : niski indeks glikemiczny / Marta Krawczyk. - Wydanie I. - Warszawa : SBM Wydawnictwo, copyright 2024. - 191, [1] strona : fotografie ; 25 cm.
Kuchnia wegańska to inspirujący alternatywny styl życia, myślenia i żywienia. Obecnie istnieje wiele ciekawych wersji dań roślinnych – nie muszą być monotonne i pozbawione atrakcyjności. Możliwość czerpania z bogactw kuchni całego świata oraz dostępność egzotycznych produktów, przypraw i receptur urozmaicają naszą kuchnię. W książce znajdą Państwo dania wegańskie o niskim indeksie glikemicznym, przeznaczone zarówno dla osób stosujących dietę roślinną, jak i chcących poprawić zdrowie lub zredukować masę ciała. Przepisy uwzględniają wysokość IG oraz ilość porcji. Obejmują między innymi pomysły na szybkie przekąski, kolorowe sałatki, sycące dania główne i pyszne desery. Smacznego!
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. FV-63566 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again