511899
Book
In basket
To praktyczne kompendium wiedzy, które przedstawia szczegółowe przepisy na różnorodne rodzaje pieczywa, przybliża techniki pieczenia oraz zawiera porady, jak osiągnąć doskonałe rezultaty. W książce amatorzy domowego wypieku znajdą sprawdzone przepisy nie tylko na tradycyjne chleby, ale także receptury na pieczywo z różnych zakątów świata – m.in. na bajgle, naany, pity, tortille i focaccie. Książka jest nie tylko zbiorem przepisów, ale także hołdem dla rzemiosła i pasji piekarskiej.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Grand livre du pain : 50 recettes authentiques pour (re)découvrir le pain, 2021
General note
Tytuł oryginału: Le grand livre du pain : 50 recettes authentiques pour (re)découvrir le pain.
Na stronie 4. okładki i grzbiecie imprint: Buchmann.
Bibliography, etc. note
Indeksy.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again