511899
Book
In basket
Torilla, pita, lavash, kukurydziane, ryżowe, ze zmielonej ciecierzycy... Zasmakowaliśmy w różnego rodzaju plackach, wypełnianych dowolnymi farszami, coraz częściej zastępując nimi tradycyjne naleśniki. Pochodzą z kuchni egzotycznych: meksykańskiej, arabskiej, indyjskiej, pakistańskiej, chińskiej. W większości można je kupić gotowe, chociaż, jeśli ktoś bardzo chce - może przygotować je także w domu. Są smaczne, łatwe w wykonaniu, z tym co lubimy jeść. W książce 150 pomysłów na różne nadzienia , a także pasujące do nich sosy i dipy.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Tyt. równoległy: 150 przepisów na oryginalne farsze mięsne, warzywne, słodko-kwaśne i słodkie.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again