511899
Book
In basket
Doceniamy kuchnię włoską - wskazuje na to popularność pizzy i spaghetti. Coraz częściej pojawiają się na naszych stołach inne, typowe włoskie potrawy, np. gnocchi czy lasagne. Jak je przygotować? W czym kochają się Włosi? Jak zrobić włoski makaron? Obok przepisów we "Włoskiej szkole gotowania" są porady i wskazówki jak, np. upiec pyszne bułeczki "brioche", kruche ciasto typu "pasta frolla" oraz w jaki sposób postępować ze skorupiakami i owocami morza, by przygotować je smacznie i nowocześnie. To książka nawet dla początkującej gospodyni, gdyż zawiera bardzo trafne rady, jak i co ugotować, aby było po włosku i z fantazją.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 64 GROCHOTEKA (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again