Bielecka Justyna (kulinaria)
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog centralny
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia BD 47 (Paca 46)
(1)
Autor
Sekuła Aleksandra
(2469)
Kozioł Paweł
(2013)
Kotwica Wojciech
(782)
Christie Agatha (1890-1976)
(718)
Kowalska Dorota
(664)
Bielecka Justyna (kulinaria)
(-)
Fabianowska Małgorzata
(613)
Shakespeare William (1564-1616)
(581)
Mickiewicz Adam (1798-1855)
(527)
Sienkiewicz Henryk (1846-1916)
(525)
Kochanowski Jan
(469)
Kraszewski Józef Ignacy (1812-1887)
(460)
Roberts Nora (1950- )
(456)
Drewnowski Jacek (1974- )
(434)
Chmielewska Joanna (1932-2013)
(361)
Chotomska Wanda (1929-2017)
(352)
Zarawska Patrycja
(334)
Popławska Anna
(323)
Mazan Maciejka
(320)
Krzyżanowski Julian
(309)
Otwinowska Barbara
(309)
Pratchett Terry (1948-2015)
(309)
Prus Bolesław (1847-1912)
(308)
Szulc Andrzej
(295)
Naczyńska Zuzanna
(292)
Zarawska Patrycja (1970- )
(292)
Konopnicka Maria (1842-1910)
(286)
ŻEROMSKI STEFAN
(286)
Dickens Charles (1812-1870)
(285)
Kiss Jacek
(269)
Siemianowski Roch (1950- )
(266)
Trzeciak Weronika
(262)
Konopnicka Maria
(260)
Drewnowski Jacek
(258)
King Stephen (1947- )
(252)
Żeleński Tadeusz
(252)
Hesko-Kołodzińska Małgorzata
(248)
Lem Stanisław (1921-2006)
(244)
Polkowski Andrzej
(242)
Zimnicka Iwona (1963- )
(239)
Boy-Żeleński Tadeusz
(238)
Żeleński Tadeusz (1874-1941)
(235)
Leśmian Bolesław
(233)
Słowacki Juliusz (1809-1849)
(233)
Spirydowicz Ewa
(232)
Lindgren Astrid (1907-2002)
(230)
Hopkins Andy (1952- )
(229)
Krasicki Ignacy
(229)
Precigs Katarzyna
(229)
Mortka Marcin (1976- )
(228)
Potter Jocelyn (1955- )
(227)
Masterton Graham (1946- )
(225)
Fredro Aleksander (1793-1876)
(224)
Steel Danielle (1948- )
(208)
Brzechwa Jan (1900-1966)
(206)
Kędzierski Sławomir
(206)
Jasieński Ksawery
(205)
Bieroń Tomasz
(204)
Makuszyński Kornel (1884-1953)
(204)
Goliński Zbigniew
(201)
Cieślik Donata
(198)
Dug Katarzyna
(198)
Ochab Janusz
(198)
Cholewa Piotr W. (1955- )
(197)
Szeżyńska-Maćkowiak Krystyna
(197)
Kelly Alison
(195)
Baczyński Krzysztof Kamil
(194)
Fabisińska Liliana (1971- )
(194)
Siewior-Kuś Alina
(194)
Braiter Paulina (1968- )
(191)
Cussler Clive (1931-2020)
(189)
Cholewa Piotr W
(187)
Doyle Arthur Conan (1859-1930)
(187)
Braiter Paulina
(185)
Domańska Joanna (1970- )
(183)
MONTGOMERY LUCY MAUD
(183)
DISNEY WALT
(182)
Mosiewicz Maria
(182)
Możdżyńska Aldona
(182)
Dobrzańska-Gadowska Anna
(181)
Evans Virginia
(181)
Kasdepke Grzegorz (1972- )
(181)
Bassett Jennifer
(180)
Szypuła Wojciech
(180)
Kijowska Elżbieta (1950- )
(179)
Astley Neville
(177)
Nienacki Zbigniew (1929-1994)
(177)
Supeł Barbara
(176)
Nakoniecznik Arkadiusz
(172)
Jansson Tove (1914-2001)
(171)
Kozak Jolanta
(171)
Rzehak Wojciech
(171)
Wilusz Tomasz
(171)
DĄBROWSKA MARIA
(169)
Żeromski Stefan (1864-1925)
(169)
Skibniewska Maria
(168)
zbiorowa praca
(168)
Coben Harlan (1962- )
(166)
Kabat Jan
(166)
Kroszczyński Stanisław
(164)
GOSCINNY RENE
(163)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Dzieci
(1)
Ojcostwo
(1)
Gatunek
Poradnik
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
To poradnik i książka kulinarna w jednym. Publikacja została skrojona dla świeżo upieczonych ojców, którzy pragną w pełni opiekować się własnym dzieckiem. Książka zawiera mnóstwo porad. Wszystko po to, by rodzicielstwo pomimo ogromu obowiązków było także pięknym doświadczeniem. Pierwsza część w całości poświęcona została zagadnieniom, które nurtują młodych rodziców, często spędzając resztki snu z powiek. Mając pod ręką nasze vademecum, tatusiowie poczują się w nowej roli pewnie. W poszczególnych rozdziałach przybliżyliśmy w przystępny sposób szeroko rozumianą opiekę nad maluszkiem, począwszy od wyprawki, przez pielęgnację, żywienie, rozwój, opiekę zdrowotną, w tym również szczepienia oraz choroby, jakich możemy się spodziewać w tym okresie, aż po udzielanie pierwszej pomocy. Szczególne miejsce poświęciliśmy tematyce rozszerzania diety niemowlęcia. Oprócz części teoretycznej, w której przybliżone zostały zalecenia żywieniowe w kolejnych miesiącach życia dziecka, a także charakterystyka poszczególnych pokarmów, tatusiowie znajdą tu też duży wybór przepisów na dania, jakie mogą zaserwować maluszkom. Aby ułatwić to zadanie, przepisy ze względu na użyte składniki zostały podzielone na pory roku. Każde z dań zawiera też adnotację, od którego miesiąca życia może być serwowane. Tym samym tatusiowie w jednej publikacji znajdą wszelkie informacje niezbędne w pierwszych latach życia dziecka. Niewątpliwie też książka może być dużą pomocą dla mam, ponieważ bez strachu będą mogły przekazać malca pod fachową opiekę taty.[czytam.pl]
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 61 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej