511971
Book
In basket
Najważniejsze zasady Ekonomii gastronomii: Planujcie posiłki z wyprzedzeniem Kupujcie mądrze i oszczędnie Nie marnujcie jedzenia Zapełnijcie spiżarnie, żeby zawsze mieć w domu składniki posiłku Róbcie dwa lub trzy posiłki z jednego Dokonujcie najlepszych wyborów na zakupach Z inwencją zamieniajcie resztki w nowe, ekscytujące dania Zamrażajcie i przechowujcie jedzenie, żeby starczyło wam na dłużej W Ekonomii gastronomii chodzi o smaczniejsze jedzenie i mniejsze wydatki. Jej sekret to wybieranie możliwie najlepszych składników i ich optymalne wykorzystanie. Dzięki wielu smakowitym przepisom ten poradnik i książka kucharska w jednym pomoże wam w planowaniu i przywróci gotowaniu właściwe mu miejsce w samym sercu rodzinnego życia. Kupując tę książkę, wspierasz Federację Polskich Banków Żywności.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 64 GROCHOTEKA (1 egz.)
Notes:
General note
Tyt. oryg.: Economy, gastronomy : eat better and spend less, 2009
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again