511845
Journal
In basket
Pierogi nie tylko po polsku / Alina Stradecka. - Warszawa : Weltbild Polska, 2012. - 190, [1] s. ; il. kolor. ; 22 cm.
Pierogi, pierożki miękkie, pyszne, wypełnione kapustą, grzybami, mięsem, kaszą, serem lub owocami. Nasze, polskie, chociaż chyba niekoniecznie. A tortellini, pielmieni, pierogi dargijskie, maleńkie ravioli, kołduny, cepeliny - jedzą je Włosi, Rosjanie, a nawet Chińczycy. Mnóstwo przepisów na pierogi, te z pieca, smażone, drożdżowe, chrupiące, polskie i egzotyczne.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 64 GROCHOTEKA (1 egz.)
Notes:
General note
U dołu s. tyt. i na okł.: Świat Książki.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again