511790
Czasopismo
W koszyku
Pierogi nie tylko po polsku / Alina Stradecka. - Warszawa : Weltbild Polska, 2012. - 190, [1] s. ; il. kolor. ; 22 cm.
Pierogi, pierożki miękkie, pyszne, wypełnione kapustą, grzybami, mięsem, kaszą, serem lub owocami. Nasze, polskie, chociaż chyba niekoniecznie. A tortellini, pielmieni, pierogi dargijskie, maleńkie ravioli, kołduny, cepeliny - jedzą je Włosi, Rosjanie, a nawet Chińczycy. Mnóstwo przepisów na pierogi, te z pieca, smażone, drożdżowe, chrupiące, polskie i egzotyczne.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 GROCHOTEKA (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
U dołu s. tyt. i na okł.: Świat Książki.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej